Lastenleirit 17.-19.7. sekä 21.-23.7. 9-13 –vuotiaille

Tule viettämään leppoisia kesäpäiviä. Leirit ovat tarkoitetut sekä tytöille että pojille. Ohjelmassa monipuolista askartelua ja nikkarointia, pelailua, saunomista ja uimista, ongintaa ja melontaa sekä rumpujen paukuttelua.

Leireiltämme löytyy ukrainankielentaitoinen ohjaaja ja samoin leirikeittiössä osataan puhua ukrainaa sekä valmistaa ukrainalaisia herkkuja. Toiveenamme onkin, että leireillemme uskaltautuisi myös ukrainalaislapsia. Leiriläiset voisivat näin opettaa toisilleen esim. uusia leikkejä ja lauluja.

Leirimaksu 60 e, sisarukset –20%. Leirimaksu sisältää täysihoidon, vakuutuksen ja ohjelman.

Ilmoittautuminen 4.6. mennessä: markku.viitanen@jkl.fi tai puh. 040 779 0055 (mielellään arkipäivisin klo 14 jälkeen)

Viherin luonnonkaunis leirikeskus sijaitsee Korpilahden Heinosniemessä, Päijänteen rannalla. Leirit järjestää Jyväskylän NMKY ry. Leirien järjestämistä tukevat Jyväskylän kaupunki sekä Jyväskylän seurakunta.
Noudatamme leireillä erityistä huolellisuutta hygienian suhteen. Tulethan leirille vain terveenä.
Nähdään Viherissä!

Kategoriat: Yleinen